06 02 2017

Extra show in de Helling voor Lisa Lois sings: Adele

Er is een extra show toegevoegd aan de ‘Lisa Lois sings: Adele’ tour. Op 5 maart staat de zangeres in de Helling in Utrecht. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Verder zijn er alleen nog tickets beschikbaar voor de show op 10 maart in Hedon. De overige shows zijn uitverkocht.

Tijdens de tribute brengt de zangeres, die bekend werd van hits als ‘Hallelujah’, ‘Promises Promises’ en ‘Silhouette’, een ode aan de Britse ster. Samen met gitarist Chris Kikic verzamelde ze een fantastische groep muzikanten om zich heen. 

Lisa Lois sings: Adele
28 januari – Poppodium de Meester, Almere (uitverkocht)
4 februari – Poppodium de Meester, Almere (uitverkocht)
4 maart – De Helling, Utrecht
5 maart – De Helling, Utrecht
10 maart – Hedon, Zwolle
16 maart – Mezz, Breda
17 maart – Luxor Live, Arnhem

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: