20 05 2016

Extra show in Caprera voor BLØF

BLØF geeft op vrijdag 2 september een extra concert in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De kaartverkoop start op zaterdag 21 mei om 10:00 uur via deze link.

Voor het concert in Caprera op 9 juni zijn hier de laatste kaarten verkrijgbaar. Het concert op 10 juni is uitverkocht. Ook de show in het Zuiderparktheater in Den Haag op 18 juni is inmiddels uitverkocht.

Voorprogramma

Stephanie Struijk verzorgt op 21 mei het voorprogramma in Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Op 9 en 10 juni in Caprera is de Engelse singer/songwriter Dan Clews de support act. Hij speelde vorig jaar op Concert at SEA.

Bekijk alle concerten op blof.nl

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: