20 10 2014

Extra HMH show voor Chef’Special

Chef’Special geeft op vrijdag 13 maart 2015 een extra concert in de Heineken Music Hall. De show op 14 maart van de band verkocht in recordtempo uit.

Door de aanhoudende vraag naar tickets komt er een tweede show, zo werd vanochtend in het radio-programma GIEL bekend gemaakt. De kaartverkoop voor de show is direct gestart via de website van de band.

Succesvol jaar

Chef’Special beleeft een bijzonder succesvol jaar met het tweede album ‘Passing Through’ welke de eerste plek van de albumlijst bereikte. De band scoorde een grote hit met de single ‘In Your Arms’ en speelde deze zomer op festivals als Concert at SEA en Pinkpop. De clubtour van de band dit najaar is geheel uitverkocht.

Onder de titel ‘Chef’Special Deluxe’ zal de band haar grootste show tot nu toe geven en heeft de band verschillende verrassingen in petto. Zanger Joshua Nolet:

“De eerste ging er binnen twee weken aan en we kregen zoveel berichten van teleurgestelde fans dat we het niet konden laten er nog één aan vast te plakken.”

Chef’Special Deluxe
Heineken Music Hall
13 maart 2015

Kaarten zijn voor 25,- EURO (ex 2,95 euro servicekosten) vanaf nu verkrijgbaar via www.chefspecialmusic.com.

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: