02 06 2015

EP release in VS en nieuwe video voor Chef’Special

Chef’Special heeft deze week een self-titled EP uitgebracht in de VS. Ook is er een nieuwe videoclip geschoten voor ‘In Your Arms’. De clip werd opgenomen in Californië.

De EP is hier verkrijgbaar. Chef’Special heeft getekend bij het Amerikaanse Fueled By Ramen/Atlantic Records.

In afwachting van de eerste Amerikaanse tour is Chef’Special verheugd met de eerste officiële release en samenwerking met het label. In april was de band al in Los Angeles voor de opname van de nieuwe music video en schrijfsessies. Joshua:

“Het is nu al een geweldige ervaring, maar hopelijk slechts het begin! Het vertrouwen in de samenwerking met Fueled By Ramen/Atlantic Records is groot en we kunnen niet wachten om onze live reputatie aan de andere kant van de ocean waar te maken.”

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: