01 08 2014

Ed Struijlaart presenteert nieuw album op 16 oktober

Ed Struijlaart presenteert op 16 oktober zijn nieuwe album ‘Closer Than Skin’ in Paradiso. De kaartverkoop voor het concert is gestart.

De singer-songwriter uit Den Haag heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan de opvolger van zijn debuut ‘Head, Heart and Hands’ (2012). Hiervoor heeft hij lange tijd in Londen gebivakkeerd. Daarover zegt Ed:

“In Londen vond ik de rust en ruimte in mijn hoofd om ‘die altijd moeilijke tweede plaat’ te maken. Samen met producer Carey Willetts (Athlete) ben ik aan de slag gegaan, met als gevolg een spannende plaat met een meer elektronische inslag dan mijn eerste. Doel voor mezelf was om wat meer te experimenteren, niet te veel denken in stijlen en hokjes, maar gewoon maken waar mijn muzikale hartje sneller van ging kloppen. Ik vind dat dit gelukt is!”

Ed Struijlaart Albumpresentatie
Donderdag 16 oktober 2014
Paradiso Kleine Zaal – Amsterdam
Tickets

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: