08 04 2013

Ed Struijlaart in voorprogramma Ilse DeLange

Ed Struijlaart staat op donderdag 11 april in het voorprogramma van Ilse DeLange in Paradiso. Ilse DeLange maakte haar support-act maandag zelf bekend via Twitter.

De show in Amsterdam is volledig uitverkocht. Het optreden van Ed Struijlaart begint om 19.30 uur.

Ed Struijlaart begon zijn muzikale carrière als frontman en songwriter bij de Stud Muffins. In 2012 bracht hij zijn solo-album ‘Head, Heart and Hands’ uit. Onlangs werd bekend dat Ed Struijlaart is genomineerd voor een 3FM Award in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’. De 3FM Awards worden op 18 april uitgereikt.

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: