30 01 2015

Ed Struijlaart – House on Fire

De nieuwe single van Ed Struijlaart heet ‘House on Fire’. Het nummer is afkomstig van het album ‘Closer Than Skin’ dat in oktober 2014 is verschenen.

Ed zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ nam hij op in Londen.

“In London vond ik de rust en ruimte om alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt op een rijtje te zetten, te kijken waar ik nu sta en dat te gieten in deze 11 songs. Samen met Carey Willetts ben ik echt in de liedjes gekropen om het zo eerlijk en oprecht mogelijk aan het album toe te vertrouwen”

Luister hier naar de track:

In het voorjaar van 2015 trekt Ed Struijlaart het land in. Bekijk hieronder alle tourdata.

13 maart – Wilhelmina, Eindhoven
14 maart – Merleyn, Nijmegen
20 maart – Hedon, Zwolle
21 maart – Paard, Den Haag
27 maart – Metropool, Hengelo 
28 maart – De Helling, Utrecht

Ga voor tickets naar edstruijlaart.nl.

Download in iTunes
Luister in Spotify 

Ed Struijlaart

Een paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek.

Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA en Noorderslag. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden. 

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: