17 10 2014

Ed Struijlaart – Closer Than Skin

Vandaag is het nieuwe album ‘Closer Than Skin’ van Ed Struijlaart verschenen. De singer/songwriter uit Den Haag presenteerde zijn tweede album donderdagavond in een uitverkocht Paradiso.  

Bestel ‘Closer Than Skin’
Download in iTunes
Luister in Spotify

In het voorjaar van 2015 trekt Ed Struijlaart het land in. Bekijk hieronder alle tourdata.

13 maart – Wilhelmina, Eindhoven
14 maart – Merleyn, Nijmegen
20 maart – Hedon, Zwolle
21 maart – Paard, Den Haag
27 maart – Metropool, Hengelo 
28 maart – De Helling, Utrecht

Dit najaar verzorgt hij bovendien het voorprogramma van BLØF in ondermeer Groningen, Hengelo en Tilburg.

DWDD

Ed Struijlaart heeft een volle promoweek achter de rug. Op dinsdag speelde hij bij Evers Staat Op. Woensdagavond was hij te gast in De Wereld Draait Door. Kijk terug:

Een Track by Track van het nieuwe album, waarin de zanger vertelt over het ontstaan van de nummers, is exclusief te beluisteren op Spotify:

Ed Struijlaart

Een paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek.

Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA en Noorderslag. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden. 

Tweede album

Ed zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ nam hij op in Londen.

“In London vond ik de rust en ruimte om alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt op een rijtje te zetten, te kijken waar ik nu sta en dat te gieten in deze 11 songs. Samen met Carey Willetts ben ik echt in de liedjes gekropen om het zo eerlijk en oprecht mogelijk aan het album toe te vertrouwen”

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: