27 04 2012

ED best verkopende artiest van Record Store Day

Singer/songwriter ED komt vandaag nieuw binnen op plaats 22 in de Album Top 100, met zijn album ‘Head, Heart & Hands’. Het album is daarmee de best verkopende CD van de artiesten die optredens gaven tijdens Record Store Day afgelopen zaterdag.

Het is tevens de hoogste notering voor de Hagenaar tot nu toe met zijn album welke in maart uitkwam.’Ik heb bij mijn optredens afgelopen zaterdag echte muziekliefhebbers gezien, en het is te gek om te merken dat ze er nog zijn en dat de vonk tussen mij en het publiek oversloeg. Dat heeft zich blijkbaar uitbetaald, want ik stond nog lang te signeren na afloop. Record Store Day, bedankt!’, aldus Ed Struijlaart.

ED staat de komende maanden onder meer nog op het Concert at SEA festival en op Bevrijdingsfestival Haarlem en Almere. Zijn album ‘Head, Heart & Hands’ ligt in de winkel.

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: