21 01 2019

Dries Roelvink kondigt clubtour aan

Dries Roelvink heeft vandaag een clubtour aangekondigd in het programma RTL Boulevard. De zanger geeft in april en mei negen shows onder de titel “Ik kom er aan” in ondermeer Utrecht, Den Haag en Groningen. Het is voor eerst in de carrière van Dries Roelvink dat hij popzalen aandoet. De kaartverkoop voor de clubtour is direct gestart via de websites van de zalen.

Aanleiding voor de clubtour door Nederland is de uitverkochte show die hij onlangs gaf in Paradiso.

De show in Paradiso was voor mij een legendarische avond. Van Jordanese smartlap tot David Bowie en van mijn eigen repertoire en meezingers tot Tom Jones en Andre Hazes, het feest vloog voorbij. Wat een enthousiasme, wat een energie! Daarom ga ik samen met een achtkoppige band dit voorjaar op tour langs de grootste Nederlands poppodia om de show nog eens dunnetjes over te doen voor mijn fans.”  

 

Dries Roelvink, geboren in de Jordaan, draait al decennia mee als volkszanger. Hij scoorde hits met “Ik Kom Er Aan”, “Alleen Door Jou” en “Door Jou Ga Ik Leven”. De zanger verkocht shows uit in Koninklijk Theater Carré , het Concertgebouw en Paradiso. Dries heeft daarnaast een dagelijkse radiocolumn op NPO Radio 1 en heeft een TV reality-soap samen met zijn zoons Dave en Donny bij RTL met “De Roelvinkjes”.

Dries Roelvink – Clubtour “Ik Kom Er Aan”
19 april – P3, Purmerend
20 april – Luxor Live, Arnhem
02 mei – Paard, Den Haag
03 mei – Patronaat, Haarlem
10 mei – Chassé (via Mezz), Breda
11 mei – Victorie, Alkmaar
16 mei – Hedon, Zwolle
24 mei – Oosterpoort, Groningen
31 mei – TivoliVredenburg, Utrecht

Delen: