11 06 2015

DI-RECT tekent contract bij 8ball Music

DI-RECT heeft een nieuw platencontract bij de onafhankelijke platenmaatschappij 8ball Music getekend.

De eerste single die de Haagse band via 8ball Music uitbrengt heet ‘Move On’. Het nummer ging donderdagmiddag in premiere op drie radiostations en komt morgen uit.

15 Jaar

DI-RECT bestaat dit jaar 15 jaar. Dat wordt groots gevierd met een groot jubileumconcert in het Westbroekpark in Den Haag op 29 augustus 2015.

Voor het concert heeft DI-RECT verschillende muzikale vrienden uitgenodigd. Zo zal onder andere oud-zanger Tim Akkerman optreden. Ook Barry Hay, Wibi Soerjadi, Miss Montreal en vele andere muzikale vrienden zijn van de partij.

DI-RECT boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor DI-RECT. Wil je DI-RECT boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van DI-RECT. Wil je DI-RECT boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: