17 08 2015

DI-RECT runt vanaf 17 augustus ‘Hotel DI-RECT’ 

Voor het nieuwe televisieprogramma ‘Hotel DI-RECT’ runt DI-RECT vanaf maandag 17 augustus een hotel aan de kust van Scheveningen.

In Hotel DI-RECT nemen Marcel, Spike, Bas, Jamie en Vince een bestaand hotel in Scheveningen over. De vijf mannen trekken alles uit de kast om het verblijf van hun gasten in Hotel DI-RECT tot een unieke ervaring en succes te maken.

Vanaf maandag 17 augustus twee weken lang iedere werkdag om 21.05 uur op NPO3.

15 Jaar

DI-RECT viert op zaterdag 29 augustus haar 15 jarig jubileum op het strand van Scheveningen met een uniek concert. De band wordt bijgestaan door een groot aantal muzikale vrienden, waaronder voormalig voorzanger Tim Akkerman, Guus Meeuwis, Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen (Kane), Miss Montreal, Kern Koppen, The Indien en concertpianist Wibi Soerjadi.

Tickets voor het DI-RECT jubileum zijn te koop via www.di-rect.com en Primera winkels.

DI-RECT boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor DI-RECT. Wil je DI-RECT boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van DI-RECT. Wil je DI-RECT boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: