26 08 2016

DI-RECT – Fired Up

DI-RECT heeft de eerste single van de gelijknamige EP ‘Fired Up’ uitgebracht. Met deze single en de aankomende EP slaan de mannen van DI-RECT een nieuwe weg in.

Bas van Wageningen: “Fired Up is zo’n song waarbij ‘alles in elkaar klikte’, een bestaand idee aangevuld met een frisse ingeving. Als je iets nieuws aan het maken bent en de energie knalt opeens door het dak, weet je dat je op het juiste spoor zit.”

Op Fired Up staan vier frisse nieuwe tracks. De EP is vanaf 16 september verkrijgbaar en verschijnt in gelimiteerde oplage op vinyl en de online kanalen.

De single is vanaf vandaag Top Song bij NPO Radio 2. Beluister ‘Fired Up’ hier:

Tour

Deze week heeft de band tevens een nieuwe tour aangekondigd. In het voorjaar van 2017 speelt DI-RECT op negen locaties door het land. Tickets zijn vanaf aanstaande zaterdag om 10:00 verkrijgbaar via de websites van de zalen.

02 maart: Oosterpoort, Groningen
03 maart: Effenaar, Eindhoven
04 maart: Metropool, Hengelo
09 maart: Hedon, Zwolle
10 maart: TivoliVredenburg, Utrecht
11 maart: Melkweg, Amsterdam
17 maart: Doornroosje, Nijmegen
23 maart: Bibelot, Dordrecht
24 maart: Paard van Troje, Den Haag

DI-RECT boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor DI-RECT. Wil je DI-RECT boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van DI-RECT. Wil je DI-RECT boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: