25 10 2013

Debuutalbum Michael Prins verschenen

Michael Prins presenteerde op woensdag 23 oktober in het Patronaat zijn debuutalbum “Rivertown Fairytales”. Vandaag is het album officieel verschenen.

Luister hier naar het volledige album:

Noorderslag

Afgelopen week werd bekend dat Michael Prins op zaterdag 18 januari 2014 optreedt tijdens Noorderslag. Hij kreeg het goede nieuws van GIEL, waar hij tevens zijn nieuwe single ‘Lover And A Man’ live speelde:

Paradiso

Michael Prins toert dit najaar door Nederland. Alle optredens van die tour zijn inmiddels uitverkocht.

In het nieuwe jaar, op 12 februari 2014, geeft Michael Prins een optreden in de grote zaal van Paradiso. Kaarten voor die show zijn hier verkrijgbaar.

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: