02 01 2018

Daniël Lohues – Volle Maone

Rond de eerste volle maan van het nieuwe jaar komt Daniël Lohues met een nieuwe song getiteld: ‘Volle Maone’. Daniël droomde dit nieuwe frisse lied op een nacht tijdens volle maan. In die droom zag hij Cleopatra en Ceasar in het maanlicht bij de zee staan.

Daniël Lohues: “De kracht van de maan zorgt voor eb en vloed op aarde. De mens is ook voor een groot gedeelte water. Dus is het niet gek dat de maan zo’n invloed heeft op ons. Altijd al zo geweest. Niemand uitgezonderd. Van de eenvoudige visserman, tot de bankdirecteur, van boeren, burgers en buitenlui tot keizers en farao’s. Door de tijden heen kijken we allemaal soms in een onrustige bui naar de volle maan en denken, Ah, vandaar! Dit lied gaat denk ik over oerkracht.”

Het nummer is te beluisteren via streamingdiensten waaronder Spotify en te downloaden via iTunes. De lyricvideo is op Youtube te bekijken:

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: