17 04 2014

Daniël Lohues toegevoegd aan line-up Tuckerville

Daniël Lohues is toegevoegd aan de line-up van het Twentsche festival Tuckerville. Ook Tim Knol zal optreden. Met deze twee namen is het festival, dat plaats vindt op 21 juni a.s. in De Grolsch Veste in Enschede, compleet. Eerder werd al bekend dat De Dijk te gast zal zijn tijdens dit bijzondere Americana festijn.

The Common Linnets

The Common Linnets, het gelegenheidsduo Ilse DeLange en Waylon, zullen naast hun eigen hits repertoire vertolken van het debuutalbum van The Common Linnets dat op 9 mei uitkomt.

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe vele onderscheidingen, waaronder een Zilveren Harp, een Edison en de Annie MG Schmidt prijs. In februari verscheen zijn vijftiende album ‘D’, waarmee hij zijn eerste nummer 1-notering behaalde in de Album Top 100. Daniël heeft ook als songwriter meegewerkt aan het album van The Common Linnets.

Tuckerville is het eerste muziekevenement dat wordt gehouden in het FC Twente Stadion. Het evenement is vernoemd naar een klein gehucht in de staat Louisiana, Tennessee uit begin jaren 20. Nu is het nog slechts een spookstad, maar The Common Linnets brengen het opnieuw tot leven op 21 juni 2014, de langste dag van het jaar.

Lees meer op www.tuckerville.nl

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: