15 04 2016

Daniël Lohues op 25 juni in nieuwe ATLAS Theater in Emmen

Daniël Lohues sluit op zaterdag 25 juni zijn theatertournee ‘Aosem’ af met een extra voorstelling in het ATLAS Theater in Emmen. Het is de eerste voorstelling in het nieuwe theater dat in het najaar officieel zal worden geopend.

De kaartverkoop voor deze dernière in het ATLAS Theater start dinsdag 19 april om 10:00 uur via de website www.lohues.nl.

Daniël Lohues stond in maart al tweemaal in een uitverkocht Theater De Muzeval in Emmen. Het waren de laatste shows in het theater dat na 48 jaar zijn deuren sloot.

“De Muzeval is een traditie die je eigenlijk niet kwijt wilt. Maar moet je kijken wat we ervoor terug krijgen. Een theater met de modernste technieken, waarvan je nu al weet dat het super gaat klinken. En het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Te gek dat dit kan in Emmen. Ik ben echt trots op het nieuwe theater. Ik ben de eerste die er optreedt, op 25 juni. Het wordt mijn laatste voorstelling van deze tournee en hun eerste.’’

ATLAS Theater ligt aan het prachtige nieuwe Raadhuisplein in Emmen en grenst aan een van de meest unieke themaparken van Europa: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

In zijn theatervoorstelling ‘Aosem’ zal Daniël naast fonkelnieuwe songs ook zijn favoriete nummers spelen en zingen van vorige platen. Ook zullen nieuwe verhalen en belevenissen, grappige avonturen en herinneringen, inkijkjes in het proces van het liedjes maken en verhalen over waar dingen vandaan komen als relativerende troost voorbij komen. En dat allemaal op de voor Daniël zo typerende manier van kijken naar de wereld. Hoewel hij dat zelf heel anders ziet.

Daniël Lohues – Aosem
Zaterdag 25 juni 2016
ATLAS Theater, Emmen
www.atlastheater.nl

Kaartverkoop start dinsdag 19 april om 10:00 uur via lohues.nl.

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: