25 05 2016

Daniël Lohues en Stephanie Struijk in AVROTROS Muziekcafé

Daniël Lohues en Stephanie Struijk treden op zaterdag 28 mei op in AVROTROS Muziekcafé, het live muziekprogramma van NPO Radio 2.

Daniël Lohues

Op Daniël Lohues’ nieuwe album ‘Aosem’ staat een keuze uit songs die hij in november 2015 schreef. Hij nam ze in december op met verschillende muzikanten en speelde ook op een paar opnames alle instrumenten zelf. Daniël’s kenmerkende elektrische gitaarsolo’s geven dit nieuwe album een bijzondere lading. 

Stephanie Struijk

Singer/songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam Stevie Ann bracht onlangs een nieuw album uit. Tekst en muziek schreef ze samen Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten. Met haar nieuwe single ‘Dromen van de zon’ is Stephanie Struijk Nieuwe Naam op NPO Radio 2.

AVROTROS Muziekcafé wordt uitgezonden vanuit Podium De Vorstin in Hilversum. Bijwonen is gratis.

Uitzending:

Zaterdag 28 mei 2016, 16.00 – 18.00 uur
Deuren open: 15.30 uur
Adres: Koninginneweg 44, Hilversum

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: