16 04 2015

Clubtour Michael Prins

Michael Prins trekt in mei door Nederland met een nieuwe tournee. De Haarlemse singer/songwriter trapt zijn tour op 2 mei af in Doornroosje in Nijmegen en speelt daarna in onder meer Amsterdam en Eindhoven.

2 mei – Doornroosje, Nijmegen
3 mei – Rotown, Rotterdam
7 mei – Tolhuistuin, Amsterdam
14 mei – Patronaat, Haarlem
15 mei – Effenaar, Eindhoven
22 mei – Paard van Troje, Den Haag
24 mei – Oosterpoort, Groningen
28 mei – Mezz, Breda
29 mei – Hedon, Zwolle

Fear Not

In februari verscheen de single ‘Fear Not’, een samenwerking van Michael Prins met Carice van Houten.

Toen singer-songwiter Michael Prins het nummer ‘Fear Not’ schreef was het niet bewust zijn intentie om het een duet te laten worden. Pas toen hij de demo voor de vierde keer beluisterde begon het hem te dagen.

Toevallig had Michael de film ‘Zwartboek’ net gezien en zag in Carice van Houten de perfecte match voor het liedje. Hij trok de stoute schoenen aan en stuurde haar de demo toe. Carice was meteen enthousiast en Prins hees zich in een net pak voor de eerste afspraak. Het klikte, met als prachtig resultaat de single ‘Fear Not’. 

Bekijk de video hier: 

Michael Prins

Classic songwriting is wat singer-songwriter Michael Prins drijft. De oude meesters van het genre deden niet zo moeilijk. John Lennon en Joni Mitchell ‐ en weer later mannen als Rufus Wainwright en Jeff Buckley ‐ draaiden er niet omheen. Als ze verliefd waren, dan zongen ze dat. Zonder enige omhaal.

Michael Prins:

‘Ze waren zó duidelijk en hun liedjes zó mooi. Dat durfden ze toen, gewoon de simpele emotie raken.”

En dat is precies wat hijzelf ook losmaakt met zijn tweede album A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours, opvolger van debuutalbum Rivertown Fairytales uit 2013.

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: