11 03 2015

Chef’Special naar Openluchttheater Bloemendaal voor intieme show 

Chef’Special geeft op 9 juli een intieme show in het Openluchttheater in Bloemendaal. De voorverkoop start aankomende zaterdag 14 maart om 10:00 uur. 

De band die bekend staat om hun energieke live shows, alle grotere poppodia en festivals heeft plat gespeeld en twee Heineken Music Hall shows uitverkocht, keert nu terug naar de achtertuin van hun eigen hometown voor een intieme show. 

Een bijzondere plek in de duinen van Bloemendaal waar de band een andere kant van zichzelf en hun repertoire zal laten zien. Dat sluit uiteraard niet uit dat het alsnog een feestje wordt…

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: