12 03 2015

Chef’Special verplaatst HMH shows

De shows van Chef’Special van vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart zijn verplaatst naar 1 en 2 mei. Zanger Joshua Nolet heeft een keelontsteking en mag op advies van de dokter niet optreden.

Reeds gekochte kaarten voor de uitverkochte shows blijven geldig voor de nieuwe data. Bezoekers die verhinderd zijn voor de nieuwe data krijgen de tickets vergoed.

Zanger Joshua Nolet:

“Het doet pijn in mijn hart, we hadden ons zo op deze shows verheugd. Maar iedereen met een kaartje verdient een goede show, en ik moet mijn stembanden niet nog verder beschadigen. We kijken uit naar de shows op de nieuwe data en hopen dat iedereen daar ook bij kan zijn!”

Kaarten voor de show van vrijdag 13 maart zijn geldig voor de show van vrijdag 1 mei en kaarten voor de show van zaterdag 14 maart zijn geldig voor zaterdag 2 mei.

Bezoekers die verhinderd zijn op de nieuwe data kunnen tot en met 29 maart 2015 een mail met de aankoopbevestiging van de tickets versturen naar chefspecial@agentsafterall.nl waarna de ticketprijs (exclusief servicekosten) wordt gerestitueerd.

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: