14 10 2014

Chef’Special verkoopt HMH uit

Het concert van Chef’Special op 14 maart in de Heineken Music Hall is uitverkocht. De show van de Haarlemse band verkocht in een recordtempo uit, na een aankondiging in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Chef’Special beleeft een bijzonder succesvol jaar met het tweede album ‘Passing Through’ welke de eerste plek van de albumlijst bereikte.

De band scoorde een grote hit met de single ‘In Your Arms’ en speelde deze zomer op festivals als Concert at SEA en Pinkpop. Op dit moment doet de band een uitverkochte clubtour door het land, welke eindigt met de show in de HMH.

Onder de titel ‘Chef’Special Deluxe’ zal de band haar grootste show tot nu toe geven en heeft de band verschillende verrassingen in petto.

Zanger Joshua Nolet:

“Het is bijna onwerkelijk, hoe snel dit gegaan is. We zijn blessed met het allertofste publiek ever en willen iedereen die een kaartje heeft bedanken voor alle liefde en support! See you 14 maart! ”

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: