15 03 2016

Chef’Special speelt Amerikaanse stadiontour als voorprogramma van Twenty One Pilots

Komende zomer is Chef’Special samen met Mutemath (US) de support act op de “EMØTIØNAL RØADSHØW” tour van Twenty One Pilots. Deze Noord-Amerikaanse arena-tour begint op 31 mei en bevat 47 shows door het gehele land waaronder het wereldberoemde Madison Square Garden en het Red Rocks Amphitheatre.  

EP in Verenigde Staten
Nadat Chef’Special vorige zomer een Amerikaans platencontract tekende, is daar nu een self titled-EP uitgebracht met onder andere de hitsingle ‘In Your Arms’. Deze single belande drie weken geleden in de Amerikaanse ‘Billboard Alternative Charts’ op plek 40 en is inmiddels in deze lijst gestegen naar plek 33.

Shows in Nederland
In Nederland speelt Chef’Special nog enkele festivalshows waaronder volgende week op Paaspop in Schijndel en op de 3FM Awards in Utrecht. Voor de 3FM Awards is de band tevens genomineerd in de categorie ‘Beste Band’. 

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: