18 01 2017

Chef’Special presenteert nieuw album in Patronaat

Chef’Special presenteert op 10 en 11 maart het nieuwe album ‘Amigo’ in het Patronaat in Haarlem. Dat werd zojuist bij Frank op 3FM bekend gemaakt. De kaartverkoop voor de concerten start aanstaande zaterdag om 10:00 uur via de website van het Patronaat.

‘Amigo’ is de opvolger van ‘Passing Through’, dat in 2014 de eerste plek in de Nederlandse albumlijsten veroverde en onder andere de hit ‘In Your Arms’ voortbracht. Het album is vanaf 3 maart overal verkrijgbaar.

Zanger Joshua Nolet:

“Waar konden we na zoveel reizen beter de release van Amigo vieren dan in onze hometown. We kunnen niet wachten deze nieuwe show met jullie te delen, see you all in het Patronaat. Let’s go, Amigo!”

Chef’Special albumrelease in Patronaat
Vrijdag 10 maart – Patronaat, Haarlem
Zaterdag 11 maart – Patronaat, Haarlem

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 uur via de website van het Patronaat.

Single

De single ‘Amigo’, gelijknamig aan de albumtitel, werd bij het uitbrengen direct bekroond tot 3FM Megahit en is al een aantal maanden veelvuldig op alle landelijke radiostations te horen. 

Ziggo Dome
Chef’Special geeft op 7 oktober 2017 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. Tickets voor het concert zijn hier verkrijgbaar.

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: