29 09 2014

Chef’Special kondigt HMH aan

Chef’Special geeft op zaterdag 14 maart 2015 een concert in de Heineken Music Hall. De Haarlemse band kondigde dit zojuist aan in het tv-programma De Wereld Draait Door.

De kaartverkoop voor de show is direct gestart via de website van de band.

Chef’Special beleeft een bijzonder succesvol jaar met het tweede album ‘Passing Through’ welke de eerste plek van de albumlijst bereikte. De band scoorde een grote hit met de single ‘In Your Arms’ en speelde deze zomer op festivals als Concert at SEA en Pinkpop. De clubtour van de band dit najaar is geheel uitverkocht.

Onder de titel ‘Chef’Special Deluxe’ zal de band haar grootste show tot nu toe geven en heeft de band verschillende verrassingen in petto. Zanger Joshua Nolet:

“Dit wordt onze grootste clubshow so far en het is een eer dat we het Passing Through verhaal met zoveel mensen mogen afsluiten! Shit wordt DELUXE!”

Chef’Special Deluxe
Heineken Music Hall, Amsterdam 
14 maart 2015
Kaarten: EUR 25,- (ex 2,95 euro servicekosten)
Verkrijgbaar via www.chefspecialmusic.com

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: