16 02 2018

Chef’Special geeft eindejaarsshow in AFAS Live

Chef’Special geeft op 15 december 2018 een concert in AFAS Live, Amsterdam. Het wordt het laatste concert van het jaar en de afsluiting van de ‘Amigo’ tour.  De kaartverkoop van het concert start maandag 19 februari om 10:00 uur via www.chefspeciallive.nl

Chef’Special heeft een succesvol jaar achter de rug welke afgelopen maandag werd bekroond met een Edison Award voor het beste album in de categorie Pop. Het derde studio-album ‘Amigo’ werd afgelopen jaar met goud bekroond en de band speelde in een uitverkochte Ziggo Dome. De band uit Haarlem stond op alle grote festivals en scoorde hits met ‘Amigo’ en ‘Try Again’. Inmiddels is de nieuwe single ‘Nicotine’ veelvuldig op radio te horen, gaat de band in maart op een uitverkochte clubtour om vervolgens hun opwachting te maken in een overvolle festivalzomer.

“De run die we met ons derde album Amigo hebben mogen maken zat vol nieuwe hoogtepunten. Graag bedanken we iedereen nog een keer met een eindejaarsshow in de AFAS Live”, aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

In Nederland brak Chef’Special door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een platinum award voor het album ‘Passing Through’. De Haarlemse band gaf eerder twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall, een show in de Ziggo Dome en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop.

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: