09 05 2016

Uitverkochte clubtour Chef’Special gestart

De clubtour van Chef’Special is gestart! Afgelopen zaterdag speelde de band in een uitverkochte Doornroosje, Nijmegen. De komende weken touren ze nog langs verschillende poppodia waaronder TivoliVredenburg, Paradiso, De Oosterpoort en Patronaat. Alle shows van de tour zijn inmiddels uitverkocht.

Eind mei vliegt Chef’Special direct door naar de Verenigde Staten, waar de band de support verzorgt voor de “EMØTIØNAL RØADSHØW” tour van Twenty One Pilots. Deze Noord-Amerikaanse arena-tour begint op 31 mei en bevat 47 shows door het gehele land waaronder het wereldberoemde Madison Square Garden en het Red Rocks Amphitheatre.  

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: