09 12 2016

Chef’Special brengt nieuw album uit in maart

Chef’Special komt met een nieuw album! Op ‘Amigo’ staan 12 tracks waaronder de gelijknamige single. Het album is vanaf nu te pre-orderen op iTunes, CD, LP en LP Limited Edition. De single ‘Amigo’ werd afgelopen zomer al benoemd tot 3FM Megahit en Radio 538 Harde Schijf. 

Ziggo Dome
Chef’Special geeft op 7 oktober 2017 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. Tickets voor het concert zijn  hier verkrijgbaar.

“Na een zomer arena’s gespeeld te hebben in Amerika, als support-act, voelt het onwijs dope onze eerste eigen arena show in Nederland aan te kondigen. De Ziggo Dome spelen voor onze eigen fans, dat is een droom die uitkomt. We hebben heel veel zin om met de tracks van het nieuwe album een live show te creëren die zelfs in zo’n grote zaal een persoonlijke feel heeft en mensen samenbrengt.”, aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: