23 03 2018

Causes kondigt nieuwe single en tour aan

Causes, de band die doorbrak met de debuutsingle “Teach Me How To Dance With You”, brengt vandaag een nieuwe single uit en kondigt direct een tour aan. De band zal dit jaar met een nieuw album komen met daarop de huidige single “Let it Rain”, waarvan zojuist op 3FM de live primeur plaatsvond.Bij de single “Let it Rain” maakte Causes een zeer speciale video, wat als het ware een mini documentaire is over de totstandkoming van de band. Bekijk hier de video:

Vanaf vrijdag 18 mei zal Causes een aantal shows in Nederland spelen, waarbij zij veel nieuwe muziek van het aanstaande album live zullen brengen. 

Dit is de eerste keer dat de band weer op tour zal gaan sinds hun volledig uitverkochte akoestische tour. Tijdens deze tour speelde de band enkel in kerken. 

Vrijdag 18 mei: TivoliVredenburg, Utrecht
Donderdag 24 mei: Doornroosje, Nijmegen
Vrijdag 25 mei: Paradiso Noord, Amsterdam
Donderdag 31 mei: Paard, Den Haag

De kaarten voor de tour zijn per direct verkrijgbaar via www.causesmusic.com

Causes boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Causes. Wil je Causes boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Causes. Wil je Causes boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: