20 04 2011

‘Bottles’ van Krystl nu als download verkrijgbaar

‘Bottles’ is de nieuwe single van Krystl die vanaf 15 april verkrijgbaar is. ‘Bottles’ is de opvolger van het liedje ‘Golden Days’ dat je wellicht kent van de Martini reclame.

Het gaat goed met Krystl. Ze werd Serious Talent bij 3FM en scoorde een 3FM Megahit met haar single ‘Golden Days’ en won onlangs een 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer, is ze genomineerd voor een TMF Award en is ze te gast bij de stadionshows van Marco Borsato in het Gelredome. Een mooie start voor deze talentvolle dame wiens muziekstijl lekker in het gehoor liggende pop is, met een rauw randje en soul- en rockinvloeden.
Krystl‘s muzikale invloeden zijn in de loop der tijd geëvolueerd van Ilse DeLange naar Amerikaanse zwaargewichten als Aretha Franklin, Etta James en Amos Lee. De afgelopen twee jaar heeft Krystl hard gewerkt aan het ontdekken van haar eigen muzikale stijl en het schrijven van nummers, samen met onder meer Martijn Konijnenburg (Leaf) en producer Skiggy Rapz (Diggy Dex). Verder schreef ze in binnen- en buitenland met internationale songschrijvers.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: