18 10 2011

Borsato nodigt Krystl uit als gast voor ‘Dichtbij’-tour

Na het grote succes van zijn 3Dimensies Tour start Marco Borsato op 28 oktober zijn Dichtbij Tour. De populaire zanger zal tot half januari verschillende zalen in Nederland en België platspelen. Zangeres Krystl zal de zanger vergezellen tijdens de tour.

Op zijn website maakte Marco Borsato bekend Krystl de zanger zal vergezellen tijdens de tour: ‘Trots kan ik meedelen dat zangeres Krystl ook tijdens Dichtbij On Tour mijn gast zal zijn.’ Krystl stond al eerder met Borsato op het podium. Dat was toen zij Laura Jansen verving tijdens de 3Dimensies Tour. De samenwerking beviel het duo zo goed, dat Krystl nu de vaste gast is tijdens de nieuwe tour. Vanaf 4 november zal Krystl zich aansluiten bij de tour. Krystl brak eerder dit jaar door met de single ‘Golden Days’. De zangeres werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en bracht in mei haar debuutalbum ‘Rolling’ uit. Op dit album staan ook de hits ‘Bottles’ en ‘Fool For You’.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: