22 05 2015

BLØF Shows Hengelo en Nijmegen verplaatst

De theatershows van BLØF vanavond in Hengelo en zaterdag in Nijmegen zijn verplaatst. Zanger Paskal Jakobsen heeft een keelontsteking en is niet in staat om op te treden.

De band vindt het heel vervelend dat het de fans in Hengelo en Nijmegen moet teleurstellen komend weekend.

Er zijn direct vervangende data bekend gemaakt. De show in Rabotheater Hengelo is verplaatst naar 26 september 2015. Het optreden in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen is verplaatst naar 10 oktober 2015.

De band belooft het dan meer dan goed te maken!

Kaarten blijven uiteraard geldig voor de vervangende datum. Kijk voor meer informatie op de website van Rabotheater Hengelo en Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: