27 06 2018

BLØF presenteert: Zoutelande Blond!

BLØF lanceert op Concert at SEA een eigen bier, getiteld ‘Zoutelande Blond’. Het bier is een krachtig, kruidig en licht troebel blond bier van 6%. Zoutelande Blond is dit weekend voor het eerst verkrijgbaar op Concert at SEA. Het bier is ook te verkrijgen in de Zeeuwse horeca en te bestellen via www.zoutelandeblond.nl.

“We vinden het leuk om elk jaar een biertje te maken voor ons festival. Dit jaar hebben we ons eigen recept gemaakt met de brouwers van Slot Oostende.”, aldus BLØF-zanger Paskal Jakobsen.

Het bier bevat een hint van koriander en citrus in de geur, deze zet in de smaak wat krachtiger door met een mooie volle body door de tarwe. Zoutelande Blond heeft een licht romige en droge afdronk.

“We zijn er heel blij mee en hopen dat veel mensen deze zomer genieten van deze Zeeuwse blonde.”, aldus Paskal Jakobsen namens BLØF.

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: