26 04 2011

BLØF lanceert nieuwe video ‘Hou Vol Hou Vast’ via Facebook en geeft gratis track weg

Onlangs vonden de opnamen van de videoclip van BLØF voor de tweede single ‘Hou Vol Hou Vast’ plaats op Radio Kootwijk. De band primeurt de videoclip via haar Facebook pagina en geeft daarbij ook nog eens een track gratis weg aan haar fans, na het bekijken van de video. Het gaat om een akoestische versie van het nummer ‘Iedereen’ wat onlangs door de band in het Groningse Vera werd opgenomen.

Met de videoclip wil de band een visuele connectie maken met het album ‘Alles Blijft Anders’. De fotografie en het artwork op de cover van dit album zijn gemaakt door Anton Corbijn. De videoclip is geschoten door regisseur Stephanie Pistel.

‘Al in 2008 heb ik een keer foto’s gezien van het gebouw en was ik alleen al door die foto’s onder de indruk. Toen we met de band op zoek gingen naar een locatie voor de albumhoes van ‘Alles Blijft Anders’ kwam Radio Kootwijk bij me op. We zijn hier samen met Anton Corbijn heengereden, hij was meteen enthousiast om hiermee te werken’, aldus Bas Kennis . Ook Peter Slager is enthousiast over de gekozen lokatie. ‘Radio Kootwijk voelt voor ons inmiddels heel vertrouwd, als thuiskomen, zeker nu wel met de opnamen van de clip hier een hele dag zijn. Radio Kootwijk is als een baken in een weids landschap. Voor het nummer ‘Radio Berlijn’, wat nog niet uit is, heb ik me laten inspireren door zowel ons verblijf in Berlijn als in Radio Kootwijk’.Om de video te bekijken ga je naar de BLØF’s Facebook pagina.

Eind deze week verschijnt de CD-single van ‘Hou Vol Hou Vast’. Deze single bevat een akoestische versie van het nummer en tevens het nummer ‘Ogenblik (voor Sem)’ wat niet op CD ‘Alles Blijft Anders’ staat. De CD single is gesigneerd verkrijgbaar in de webwinkel op de BLØF website. Meer info: www.blof.nl

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: