23 11 2015

BLØF geeft gratis live album weg 

BLØF brengt vandaag het album ‘Live op Concert at SEA 2015’ uit en stelt dit gratis ter beschikking. Het album is beschikbaar op Spotify en YouTube. Het is bovendien een week lang gratis te downloaden via concertatsea.nl.

Paskal Jakobsen:

“Concert at SEA 2015 was in vele opzichten bijzonder. Dat is ook terug te horen op de opnames en daar willen we graag zoveel mogelijk mensen van laten genieten.”

Op het live album staan 12 nummers waaronder ‘Iedereen Is Van De Wereld’, ‘Dansen aan Zee’, ‘Holiday in Spain’ samen met Counting Crows en het duet ‘Parijs’ met Kenny B.

De kaartverkoop voor Concert at SEA 2016 start op donderdag 26 november om 10:00 uur. Lees meer op concertatsea.nl

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: