11 03 2015

BLØF – De Grasbroek Sessies

BLØF start vanavond in Middelburg met hun nieuwe theatertour In Het Midden Van Alles. Net als voorgaande keren brengt de band een bijzondere cd uit ter gelegenheid van deze optredens.

Dit jaar een plaat met liedjes die je tijdens de tour zal horen. Bekende nummers kregen een nieuw jasje. Er staan twee nieuwe liedjes op en we hebben twee prachtige covers opgenomen, ‘Blauw’ van Thé Lau en Peter vertaalde het van The Smiths bekende ‘There Is A Light That Never Goes Out’. De cd ligt momenteel nog in de fabriek. Bezoekers van de eerste shows kunnen zich alvast inschrijven voor een plaat. 

De Grasbroek Sessies verschijnt in een gelimiteerde oplage en is exclusief verkrijgbaar voor bezoekers van de theatertournee.

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: