23 03 2017

Luister naar de nieuwe single van BLØF

‘Wereld van Verschil’, dat is de nieuwe single van BLØF. Het is de eerste single van het twaalfde studioalbum ‘AAN’ dat de komende weken in etappes zal uitkomen. De eerste vier liedjes zijn vanaf nu te beluisteren. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het hele album.

BLØF over de nieuwe muziek:

Sinds februari zijn we op tour en spelen we veel nieuwe liedjes. Het is echt te gek om jullie enthousiasme te zien, daar genieten we enorm van. Vanaf vandaag gaan we de nieuwe muziek met iedereen delen!

‘Wereld van Verschil’ is een bijzondere samenwerking met Typhoon en daar hoort een bijzondere clip bij. Bekijk ‘m hier:

Vanaf vandaag kun je ‘Wereld van Verschil’ en nog drie nieuwe liedjes van het album beluisteren op Spotify.

Pre-order ‘AAN’

Op 19 mei verschijnt ‘AAN’ in zijn geheel. Vanaf die datum is het album digitaal verkrijgbaar in iTunes en beschikbaar op cd en (geel) dubbelvinyl. Op het album staan in totaal veertien tracks.

Vooruitbestellen doe je eenvoudig in de Webshop en op bol.com.

blof-aan-vinyl-limited-edition-500x500

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: