02 03 2015

BLØF is bevestigd voor de Nekka Nacht in Antwerpen. Centrale gast dit jaar is de Belgische band Buurman die onlangs het voorprogramma van BLØF in de Antwerpse TRIX verzorgde. Andere artiesten op de Nekka Nacht zijn Laïs, Senne Guns, Raymond van ‘t Groenewoud, Stijn Meuris, Yevgeni, Kommil Foo en de Fanfare ‘t Akkoord. De Nekka Nacht vindt plaats op 25 april in de Lotto Arena te Antwerpen.

Meer info en kaartverkoop Nekka Nacht: http://www.nekka-nacht.be/

Het theateroptreden in Theater De Kring te Roosendaal is verplaatst naar 7 juni en 8 juni. Kaarten voor dit optreden blijven geldig en kaartkopers kunnen kiezen voor welke datum men kaarten wil. 

Meer info en kaartverkoop: http://www.dekringroosendaal.nl/

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: