24 04 2014

Alain Clark toegevoegd aan line-up North Sea Jazz

Alain Clark is toegevoegd aan de line-up van North Sea Jazz. Dit maakte de organisatie van het festival donderdag bekend.

North Sea Jazz vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Rotterdam.

Op dit moment tourt Alain Clark met zijn Walk With Me tour door Nederland. Bekijk hieronder alle data.

ALAIN CLARK 
Clubtour Walk With Me

24 april – Luxor Live, Arnhem 
25 april – Bibelot, Dordrecht 
01 mei – Vorstin, Hilversum 
02 mei – Tivoli, Utrecht 
11 mei – Mezz, Breda

De kaartverkoop van de clubshows is gestart via de zalen.

Alain Clark werd in 2007 bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’ welke meer dan 200.000 keer werd verkocht. De zanger uit Amsterdam scoorde hits als ‘This Ain’t Gonna Work’ en het duet met zijn vader ‘Father And Friend’. De inmiddels 34-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en tourde door Europa.

Walk With Me

Het nieuwe vierde album ‘Walk With Me’ werd opgenomen in Londen, Warschau en Amsterdam. De eerste singles ‘Back In My World’ en ‘Lose Ourselves’ werden veelvuldig op de Nederlandse radio gedraaid afgelopen jaar.

Alain Clark boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: