07 04 2011

Alain Clark te gast bij Jacqueline Govaert in Paradiso

Op zaterdag 16 april staat Jacqueline Govaert voor het eerst na haar zwangerschap weer met haar band op het podium. Voor dit concert in Paradiso heeft ze een speciale gast uitgenodigd, Alain Clark.

Samen zijn ze momenteel te zien in de Douwe Egberts commercial met de nieuwe single ‘Wherever I Go’. Jacqueline kijkt uit naar de samenwerking,’Ik vind het te gek dat we nu eindelijk weer eens samen op het podium staan.’, aldus Jacqueline Govaert.

Het beloofd een bijzondere avond te worden in Amsterdam waarbij Jacqueline naast liedjes van haar debuutalbum ‘Good Life’, ook een geheel nieuw nummer zal spelen. Jacqueline scoorde vorig jaar een hit met ‘Overrated’. In het voorprogramma staat Dotan, die vorige week de 3FM Megahit scoorde met ‘This Town’.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 17,50 EURO (ex service kosten) online via ticketservice.nl, in de winkel bij Free Record Shop of telefonisch via 0900-3001250.

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: