20 11 2012

Alain Clark nu te boeken bij Agents After All

Goed nieuws! Alain Clark is vandaag toegevoegd aan het roster van Agents After All. We zullen exclusief zijn boekingen, zowel besloten als openbaar, gaan verzorgen. Alain scoorde eerder al hits met o.a. ‘This Ain’t Gonna Work’, ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘Foxy Lady’.

Naast hits wist Alain Clark ook veel prijzen te winnen zoals een Zilveren Harp en een Edison Music Award. Het succes reikt nog verder met het album ‘Live It Out’ dat maar liefst 3 keer met platina werd beloond. Daarna bracht hij nog het succesvolle album ‘Colorblind’ uit, waarna ‘Generation Love Revival’ volgde. Een zeer persoonlijke album met pompende basslines en teksten over het leven, liefde en lust.

Alain Clark is er klaar voor al zijn hits en soulvolle stem aan het publiek te laten horen op de (festival)podia in Nederland.

Alain Clark boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: