04 01 2013

Alain Clark meest gedraaide NL artiest afgelopen 5 jaar

Alain Clark staat op nummer 4 met het nummer ‘Father and Friend’ in de lijst met meest gedraaide nummers op de Nederlandse radio van de afgelopen 5 jaar. BLØF staat op de 15de plaats met het nummer ‘Alles is Liefde’.

‘Valerie’ van Mark Ronson & Amy Winehouse is in de afgelopen 5 jaar het meest gedraaide liedje op de Nederlandse radio stations. De lijst is opgesteld door SoundAware die dagelijks het muziekgebruik op de Nederlandse publieke en commerciële zenders meet en rapporteert, ondermeer in opdracht van de Stichting Nederlandse Top 40, diverse mediabureau’s, platenmaatschappijen en radiostations.

Alain Clark boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: