13 09 2018

Alain Clark in Carré

Alain Clark geeft op 25 januari voor de eerste keer in zijn carrière een optreden in Koninklijk Theater Carré, onder de titel ‘Closer’. Dit naar aanleiding van zijn nieuwe gelijknamige album welke op de dag van de show zal verschijnen. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 14 september om 10:00 uur.

Alain over Carré: “ik had geen mooier moment in mijn carrière kunnen bedenken waarop ik voor het eerst met een eigen concert in Carré sta.”

De zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Met hits als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘Back In My World’ in zijn achterzak verrast Alain iedere zaterdagavond de kijkers van NPO1 met zijn optreden in het tv-programma De Beste Zangers. In Carré zal hij naast de songs van zijn nieuwe album en zijn grootste hits óók liedjes uit dit tv-programma vertolken.

Kaarten voor deze unieke show zijn beschikbaar via Carre.nl

Alain Clark boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: