16 03 2018

Paul de Munnik – Goed Jaar

Het nieuwe album van Paul de Munnik, Goed Jaar, is uit! De plaat kwam de afgelopen maanden in etappes uit maar is vanaf vandaag in zijn volledigheid te beluisteren en te bestellen. ‘Goed Jaar’ is uitgebracht via AAA Label Services.

  Lees meer

Delen:              

12 03 2018

Platina Award voor Zoutelande

Op 10 maart heeft BLØF, vers na hun show in de Ziggo Dome, een Platina Award ontvangen voor hun single ‘Zoutelande’. Het duet met Geike Arnaert is inmiddels meer dan 80.000 keer over de toonbank gegaan. Nog geen week eerder ontving de band ook al een Gouden Award voor hun album’ AAN’, waar ‘Zoutelande’ als albumtrack op te vinden is.

  Lees meer

Delen:              

09 03 2018

Freek Vonk – In het Hol van de Leeuw

Freek Vonk die zojuist is teruggekeerd uit Australië heeft bekendgemaakt dat hij dit jaar op 27 december in AFAS Live in Amsterdam in elk geval twee voorstellingen zal geven. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

  Lees meer

Delen:              

09 03 2018

Goud voor ‘AAN’ van BLØF!

Het album ‘AAN’ van BLØF heeft de gouden status bereikt. De plaat is meer dan 20.000 verkocht. De band kreeg de award vanavond uitgereikt tijdens een interview met RTL Boulevard. ‘AAN’ is het twaalfde studioalbum van de band en werd vorig jaar in maart uitgebracht. 

  Lees meer

Delen:              

02 03 2018

Daniël Lohues – Vlier

Het nieuwe album van Daniel Lohues is er! ‘Vlier’ is een verzameling liedjes geworden waar onderwerpen als reizen en thuiskomen, verloren liefdes, Nedersaksisch Nederland, religie, vriendschap en familie voorbijkomen. 

  Lees meer

Delen:              

27 02 2018

Jeangu Macrooy kerkentour

Dit gaat ontzettend bijzonder worden: Jeangu Macrooy speelt in mei en juni solo in acht kerken in Nederland.

  Lees meer

Delen:              

21 02 2018

Miss Montreal en BLØF op Pinkpop 2018!

Zojuist is tijdens de perspresentatie van Pinkpop in Paradiso in Amsterdam het programma van Pinkpop 2018 bekendgemaakt. Naast headliners Bruno Mars, Foo Fighters en Pearl Jam zullen ook AAA-artiesten Miss Montreal en BLØF te zien zijn tijdens het festival in Landgraaf.

  Lees meer

Delen:              

16 02 2018

Chef’Special geeft eindejaarsshow in AFAS Live

Chef’Special geeft op 15 december 2018 een concert in AFAS Live, Amsterdam. Het wordt het laatste concert van het jaar en de afsluiting van de ‘Amigo’ tour.  De kaartverkoop van het concert start maandag 19 februari om 10:00 uur.

  Lees meer

Delen:              

15 02 2018

Nieuwe clubtour Racoon

Racoon gaat in april op tour langs de Nederlandse clubs. De Zeeuwse band ondersteunt het nieuwe album “Look Ahead And See The Distance”. Het worden de eerste optredens met de nieuwe bassist Maarten van Damme. 

  Lees meer

Delen: