12 06 2018

100.000ste bezoeker Freek Vonk Live!

Freek Vonk treedt dit jaar op 27 december in AFAS Live op in Amsterdam. Met ‘In het Hol van de Leeuw’ staat de koning van het dierenrijk centraal in de show van dr. Freek Vonk.

  Lees meer

Delen:              

09 06 2018

DI-RECT duikt theaters in!

Na het bombast in de clubs en op de festivals is het nu tijd voor de theaters, waar de band terug kan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail.

  Lees meer

Delen:              

08 06 2018

Daniël Lohues met band op clubtour

Onder de naam ‘Daniël Lohues Elektrisch’ gaat hij op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar.

  Lees meer

Delen:              

01 06 2018

HAEVN geeft extra show in Carré

HAEVN geeft op zaterdagavond 6 oktober een extra show in Koninklijk Theater Carré. De eerst show op vrijdagavond 5 oktober raakte binnen afzienbare tijd uitverkocht.

  Lees meer

Delen:              

30 05 2018

BLØF nodigt inwoners Zoutelande uit voor Concert at SEA

BLØF nodigt het gehele dorp Zoutelande uit voor Concert at SEA. De 1631 inwoners ontvangen deze week een brief waarmee ze een gratis kaart voor donderdag 28 juni kunnen verzilveren. De spontane actie is bedoeld om het succes van de nummer 1-hit ‘Zoutelande’ met de inwoners van het Zeeuwse dorp te vieren.

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

Wij vinden je privacy belangrijk

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft Agents After All en haar zusterbedrijven haar privacystatement aangepast. 

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

HAEVN – Eyes Closed

Hij is er: Het langverwachte debuut album van de heren van HAEVN! En het is een pareltje geworden.

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

Wulf – Switching Gears

Na het succes van de singles ‘Mind Made Up’ en ‘All Things Under The Sun’ brengt Wulf vandaag zijn nieuwe single uit: ‘Switching Gears’.

  Lees meer

Delen: