04 09 2018

Racoon maandelijkse muzikale gast van DWDD

Racoon is het komende seizoen de maandelijkse muzikale gast van De Wereld Draait door, en speelt elke laatste vrijdag van de maand live in de uitzending van De Wereld Draait Door.

  Lees meer

Delen:              

29 08 2018

Jeangu Macrooy presenteert nieuw album in Paradiso

Nieuwe muziek van Jeangu Macrooy op komst! Op 7 februari 2019 presenteert de soulvolle singer-songwriter zijn tweede album in de grote zaal van Paradiso. Tickets zijn vanaf vrijdag 10:00 verkrijgbaar via de website van Paradiso.

  Lees meer

Delen:              

28 08 2018

Terugblik festivals afgelopen weekend

Afgelopen weekend gaven 22 artiesten uit ons roster maar liefst 30 shows op 17 festivals! En als trotse programmeur van Festival Strand programmeerde we daarnaast twee festivaldagen op het Utrechtse festival. Bekijk een impressie.

  Lees meer

Delen:              

23 08 2018

Kantoor Agents After All gesloten

In verband met een verbouwing is ons kantoor op vrijdag 24 & maandag 27 augustus gesloten. Op dinsdag 28 augustus staan de medewerkers van Agents After All weer voor je klaar bij het boeken van acts uit ons prachtige aanbod!

  Lees meer

Delen:              

14 08 2018

Zomerhit Wind en Zeilen uit in nieuwe versie

Het liedje ‘Wind en Zeilen’ is vandaag in een nieuwe versie uitgebracht. De grote hit van de band ‘Splitsing’ is opnieuw opgenomen door de nieuwe Nederpopband ‘Hartman’. Het liedje is tekenend voor deze zonovergoten zomer die alle records lijkt te breken. ‘Wind en Zeilen’ is beschikbaar via onder andere Spotify en de clip is op Youtube te zien.

  Lees meer

Delen:              

10 08 2018

Freek Vonk laat Nederland brullen

Freek Vonk zet dit jaar de leeuw centraal in zijn allernieuwste live show “In het Hol van de Leeuw’, waar vandaag een derde show van is toegevoegd op 28 december. De kaartverkoop is gelijk gestart via www.freekvonklive.nl

  Lees meer

Delen:              

03 08 2018

Sue the Night komt met ‘soft’ EP en tour

Sue the Night brengt op 7 september de EP ‘soft’ uit. Naast uitgedunde versies van bestaande songs, van albums Mosaic en Wanderland, staan er twee nieuwe liedjes op de EP. Vandaag verschijnt het eerste liedje ‘The World Below’ (soft version).

  Lees meer

Delen:              

23 07 2018

Zoutelande grootste Nederlandstalige hit ooit in Mega Top 50

‘Zoutelande’ van BLØF en Geike Arnaert is sinds deze week de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50. Op basis van het puntensysteem (#1 krijgt 50 pnt, #2 krijgt 49 pnt, enz.) gaat de ex-nummer 1-hit voorbij ‘Rood’ van Marco Borsato.

  Lees meer

Delen:              

01 07 2018

Concert at SEA uitstekend verlopen

Het festival Concert at SEA is uitstekend verlopen. Dit jaar was Concert at SEA voor het eerst drie dagen. Op donderdag waren 20.000 bezoekers te gast op de Brouwersdam en vrijdag en zaterdag waren dagelijks 40.000 bezoekers. De bezoekers genoten drie dagen van de zon en optredens van onder meer Sting & Shaggy, Alanis Morissette en organisator BLØF.

  Lees meer

Delen: