14 08 2018

Zomerhit Wind en Zeilen uit in nieuwe versie

Het liedje ‘Wind en Zeilen’ is vandaag in een nieuwe versie uitgebracht. De grote hit van de band ‘Splitsing’ is opnieuw opgenomen door de nieuwe Nederpopband ‘Hartman’. Het liedje is tekenend voor deze zonovergoten zomer die alle records lijkt te breken. ‘Wind en Zeilen’ is beschikbaar via onder andere Spotify en de clip is op Youtube te zien.

  Lees meer

Delen:              

10 08 2018

Freek Vonk laat Nederland brullen

Freek Vonk zet dit jaar de leeuw centraal in zijn allernieuwste live show “In het Hol van de Leeuw’, waar vandaag een derde show van is toegevoegd op 28 december. De kaartverkoop is gelijk gestart via www.freekvonklive.nl

  Lees meer

Delen:              

03 08 2018

Sue the Night komt met ‘soft’ EP en tour

Sue the Night brengt op 7 september de EP ‘soft’ uit. Naast uitgedunde versies van bestaande songs, van albums Mosaic en Wanderland, staan er twee nieuwe liedjes op de EP. Vandaag verschijnt het eerste liedje ‘The World Below’ (soft version).

  Lees meer

Delen:              

23 07 2018

Zoutelande grootste Nederlandstalige hit ooit in Mega Top 50

‘Zoutelande’ van BLØF en Geike Arnaert is sinds deze week de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50. Op basis van het puntensysteem (#1 krijgt 50 pnt, #2 krijgt 49 pnt, enz.) gaat de ex-nummer 1-hit voorbij ‘Rood’ van Marco Borsato.

  Lees meer

Delen:              

01 07 2018

Concert at SEA uitstekend verlopen

Het festival Concert at SEA is uitstekend verlopen. Dit jaar was Concert at SEA voor het eerst drie dagen. Op donderdag waren 20.000 bezoekers te gast op de Brouwersdam en vrijdag en zaterdag waren dagelijks 40.000 bezoekers. De bezoekers genoten drie dagen van de zon en optredens van onder meer Sting & Shaggy, Alanis Morissette en organisator BLØF.

  Lees meer

Delen:              

29 06 2018

Zeeuwse Commissarispenning voor BLØF en Concert at SEA

Op donderdag 28 juni 2018 heeft de commissaris van de Koning in Zeeland, Han Polman, de Zeeuwse Commissarispenning voor bijzondere verdiensten uitgereikt aan BLØF en de organisatie van Concert at SEA. De uitreiking vond plaats tijdens de Zeeuwse avond van de 13e editie van Concert at SEA op de Brouwersdam.

  Lees meer

Delen:              

27 06 2018

BLØF presenteert: Zoutelande Blond!

BLØF lanceert op Concert at SEA een eigen bier, getiteld ‘Zoutelande Blond’. Het bier is dit weekend voor het eerst verkrijgbaar op Concert at SEA.

  Lees meer

Delen:              

13 06 2018

RONDÉ in het najaar op clubtour

De band start 27 september in Paradiso Noord en eindigt 12 oktober in Tivoli Utrecht. De kaartverkoop voor de concerten start vrijdag 15 juni via de website van de zalen.

  Lees meer

Delen: