30 05 2018

BLØF nodigt inwoners Zoutelande uit voor Concert at SEA

BLØF nodigt het gehele dorp Zoutelande uit voor Concert at SEA. De 1631 inwoners ontvangen deze week een brief waarmee ze een gratis kaart voor donderdag 28 juni kunnen verzilveren. De spontane actie is bedoeld om het succes van de nummer 1-hit ‘Zoutelande’ met de inwoners van het Zeeuwse dorp te vieren.

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

Wij vinden je privacy belangrijk

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft Agents After All en haar zusterbedrijven haar privacystatement aangepast. 

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

HAEVN – Eyes Closed

Hij is er: Het langverwachte debuut album van de heren van HAEVN! En het is een pareltje geworden.

  Lees meer

Delen:              

25 05 2018

Wulf – Switching Gears

Na het succes van de singles ‘Mind Made Up’ en ‘All Things Under The Sun’ brengt Wulf vandaag zijn nieuwe single uit: ‘Switching Gears’.

  Lees meer

Delen:              

15 05 2018

Nu te boeken bij AAA: Krystl

Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. De zangeres heeft inmiddels twee solo-albums uitgebracht met daarop o.a. de succesvolle radiosingles Golden Days (bekend van de Martini tv commercial), Bottles, Fool For You en Circles.

  Lees meer

Delen:              

09 05 2018

Lisa Lois sings Adèle in het theater

Lisa Lois gaat dit jaar op tour langs de theaters in Nederland met muziek van de Engelse zangeres Adèle. De tournee voert langs de theaters in Nederland, zoals Luxor Rotterdam, Oosterpoort Groningen en Tivoli/Vredenburg Utrecht.

  Lees meer

Delen:              

07 05 2018

Rob Dekay speelt lied tijdens herdenkingsdag

Rob Dekay had de eer om op 4 mei een lied te spelen tijdens NOS Vuur van de Vrijheid. Hierin bezingt hij het verhaal van zijn familie in de tweede wereldoorlog. De backing vocals en piano werd verzorgd door Rachel Louise.

  Lees meer

Delen: