23 11 2018

Stephanie Struijk – ‘Verliefd’

‘Verliefd’, de nieuwste single van Stephanie Struijk is er! De single is de inmiddels de tweede van de nummers die zijn opgenomen voor de EP ‘Liedjes van een ander’ die later dit jaar uitkomt.

  Lees meer

Delen:              

16 11 2018

Daniël Lohues – ‘A28’

A28. Dat is de nieuwe single van Daniël Lohues! Het nummer is afkomstig van zijn album ‘Vlier’, dat begin dit jaar uitkwam. Volume omhoog, even opschakelen naar de vijf en luisteren maar.

  Lees meer

Delen:              

13 11 2018

Nieuw bij AAA: Brides of Lucifer

Brides Of Lucifer brengt een eerbetoon aan de metalscène en betreedt met een vlammende showde concertpodia. De combinatie van een vrouwelijk koor met de brute kracht van gitaarriffs en drums brengt iconische metal- en hardrockcovers tot een adembenemend hoogtepunt.

  Lees meer

Delen:              

07 11 2018

Benny Sings – ‘Passionfruit’

Benny Sings heeft zijn nieuwe single ‘Passionfruit’ uitgebracht! In de Benelux word de single uitgebracht via AAA Label Services, wereldwijd word de track uitgebracht bij het grote Amerikaanse label ‘Stones Throw Records’.

  Lees meer

Delen:              

26 10 2018

Causes op Tour

Causes trekt het land in! De band speelt dit najaar in 7 steden tijdens een gezamenlijke clubtour.

  Lees meer

Delen:              

22 10 2018

Rob Dekay – ‘Vol Van Elkaar’

Agents After All en Modestus slaan de handen ineen voor de begeleiding van de muzikale carrière en de boekingen van singer-songwriter Rob Dekay. De zanger bracht onlangs zijn nieuwste single ‘Vol Van Elkaar‘ uit, en werkt momenteel volop aan nieuw materiaal om opvolging aan zijn laatste single te geven.

 

  Lees meer

Delen:              

14 10 2018

EB: AAA groeit in de breedte

Agents After All groeit gestaag en op natuurlijke wijze verder tot hét fullservicebureau voor Nederlandse artiesten van uiteenlopend pluimage. 

  Lees meer

Delen: