04 12 2018

Agents After All op ESNS 2019

ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigde vandaag zijn laatste namen aan, en heeft daarmee de line-up voor 2019 voltooid! Onder andere RONDÉ, Jeangu Macrooy, Brides Of Lucifer, TAPE TOY, Son Mieux en Fata Boom zullen de grondvesten van Groningen laten schudden!

  Lees meer

Delen:              

23 11 2018

Wulf on the road!

Wulf gaat vanaf mei op tour langs de Nederlandse clubs. De Nederlandse songwriter was in 2018 met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ niet van de radio en streamingservices af te slaan!

  Lees meer

Delen:              

23 11 2018

Stephanie Struijk – ‘Verliefd’

‘Verliefd’, de nieuwste single van Stephanie Struijk is er! De single is de inmiddels de tweede van de nummers die zijn opgenomen voor de EP ‘Liedjes van een ander’ die later dit jaar uitkomt.

  Lees meer

Delen:              

16 11 2018

Daniël Lohues – ‘A28’

A28. Dat is de nieuwe single van Daniël Lohues! Het nummer is afkomstig van zijn album ‘Vlier’, dat begin dit jaar uitkwam. Volume omhoog, even opschakelen naar de vijf en luisteren maar.

  Lees meer

Delen:              

13 11 2018

Nieuw bij AAA: Brides of Lucifer

Brides Of Lucifer brengt een eerbetoon aan de metalscène en betreedt met een vlammende showde concertpodia. De combinatie van een vrouwelijk koor met de brute kracht van gitaarriffs en drums brengt iconische metal- en hardrockcovers tot een adembenemend hoogtepunt.

  Lees meer

Delen:              

07 11 2018

Benny Sings – ‘Passionfruit’

Benny Sings heeft zijn nieuwe single ‘Passionfruit’ uitgebracht! In de Benelux word de single uitgebracht via AAA Label Services, wereldwijd word de track uitgebracht bij het grote Amerikaanse label ‘Stones Throw Records’.

  Lees meer

Delen: