10 09 2018

Terugblik op Appelpop 2018

Tof! Dit weekend was de 28e editie van Appelpop weer, en een tiental van onze artiesten waren daar op het podium te vinden!

  Lees meer

Delen:              

07 09 2018

Nieuwe Single RONDÉ!

Daar is ie dan: De nieuwe single van RONDÉ! ‘Calling’ is de eerste single van het aankomende album.

  Lees meer

Delen:              

06 09 2018

Terugblik op de 3FM Awards

Gisteren reikte 3FM in AFAS Live hun jaarlijkse awards uit voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek.

  Lees meer

Delen:              

05 09 2018

Ahoy Show BLØF uitverkocht!

De BLØF-show van 15 december in Rotterdam Ahoy is uitverkocht! De band speelt dit jaar maar liefst twee keer in deze zaal. Er was door succes al een show toegevoegd. Voor deze show zijn nog enkele tickets beschikbaar. 

  Lees meer

Delen:              

04 09 2018

Racoon maandelijkse muzikale gast van DWDD

Racoon is het komende seizoen de maandelijkse muzikale gast van De Wereld Draait door, en speelt elke laatste vrijdag van de maand live in de uitzending van De Wereld Draait Door.

  Lees meer

Delen:              

29 08 2018

Jeangu Macrooy presenteert nieuw album in Paradiso

Nieuwe muziek van Jeangu Macrooy op komst! Op 7 februari 2019 presenteert de soulvolle singer-songwriter zijn tweede album in de grote zaal van Paradiso. Tickets zijn vanaf vrijdag 10:00 verkrijgbaar via de website van Paradiso.

  Lees meer

Delen:              

28 08 2018

Terugblik festivals afgelopen weekend

Afgelopen weekend gaven 22 artiesten uit ons roster maar liefst 30 shows op 17 festivals! En als trotse programmeur van Festival Strand programmeerde we daarnaast twee festivaldagen op het Utrechtse festival. Bekijk een impressie.

  Lees meer

Delen:              

23 08 2018

Kantoor Agents After All gesloten

In verband met een verbouwing is ons kantoor op vrijdag 24 & maandag 27 augustus gesloten. Op dinsdag 28 augustus staan de medewerkers van Agents After All weer voor je klaar bij het boeken van acts uit ons prachtige aanbod!

  Lees meer

Delen:              

14 08 2018

Zomerhit Wind en Zeilen uit in nieuwe versie

Het liedje ‘Wind en Zeilen’ is vandaag in een nieuwe versie uitgebracht. De grote hit van de band ‘Splitsing’ is opnieuw opgenomen door de nieuwe Nederpopband ‘Hartman’. Het liedje is tekenend voor deze zonovergoten zomer die alle records lijkt te breken. ‘Wind en Zeilen’ is beschikbaar via onder andere Spotify en de clip is op Youtube te zien.

  Lees meer

Delen:              

10 08 2018

Freek Vonk laat Nederland brullen

Freek Vonk zet dit jaar de leeuw centraal in zijn allernieuwste live show “In het Hol van de Leeuw’, waar vandaag een derde show van is toegevoegd op 28 december. De kaartverkoop is gelijk gestart via www.freekvonklive.nl

  Lees meer

Delen: