04 06 2014

3FM Presents: Michael Prins in TivoliVredenburg

Michael Prins geeft op donderdag 11 december een concert in TivoliVredenburg in Utrecht. De kaartverkoop voor het concert is gestart.

Na behalen van de titel ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ in 2013 volgen de successen zich voor Michael Prins in rap tempo op. Zowel de hitsingle ‘Close To You’ als zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’ belanden in de top 10 van de Single en Album Top 100.

Zijn najaarstour was binnen no-time uitverkocht en ook de tour door de grote zalen van Nederland in het voorjaar van 2014 was minstens zo succesvol.

Het optreden op 11 december in Vredenburg, waarbij Prins zal spelen met een bijzondere live-band, is dan ook een logische stap op weg naar het tweede album. Michael Prins zal tijdens dit concert zowel bekende songs als een groot aantal splinternieuwe liedjes ten gehore brengen.

3FM Presents: Michael Prins
11 december 2014
TivoliVredenburg, Utrecht

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: