29 09 2018

Heideroosjes shows binnen enkele minuten uitverkocht

De Heideroosjes shows van 26 Januari in de Melkweg Amsterdam en 2 Februari in AB te Brussel zijn uitverkocht! De twee jubileum shows waren onlangs aangekondigd ter ere van hun 30 jarige bestaan. Het zal de eerste keer in zeven jaar zijn dat de Heideroosjes het podium  betreden.

Marco Roelofs: Wow! Uitverkocht in 2 minuten! We zijn overweldigd door de ongekende respons op onze 30 jaar jubileumshows. Ondanks de vele appjes, mailtjes en zelfs een fax, komt er vooralsnog geen extra show. We gaan dit eerst even vieren met een kratje bier (en Punica voor Igor). Wie weet wat de toekomst brengt. Voor nu: “See you in 2019!

De samenstelling van de band is altijd ongewijzigd gebleven en zal ook bij de komende jubileumconcerten hetzelfde zijn. “Na de laatste show in september 2012 hebben we elkaar nauwelijks gezien. Die afstand was nodig. We hadden vanaf onze pubertijd fulltime met elkaar in een bus gezeten”. Drie bandleden stopten met het maken van muziek. Alleen Marco Roelofs is altijd actief gebleven als artiest. Hij schreef een boek, maakte twee avondvullende theatervoorstellingen en bracht een album uit met een nieuw project genaamd STAVAST. Ook presenteerde hij de Nederlandse versie van het TV-programma Ink Master (SPIKE TV). 

“Behalve het jubileum hebben we ook gewoon zin om weer eens samen te spelen”, verklaart zanger/gitarist Marco Roelofs. In 2012 stopte het viertal met touren, na een carrière van tien albums en bijna 1500 concerten in Europa, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Japan.

Beluister onderstaande playlist om je goed voor te bereiden:

Delen: