28 01 2019

Wij zoeken een online content marketing stagiair!

Gezocht: Stagiair online content marketeer

Ben jij die contentkoning of -koningin die we zoeken? Voor onze marketingafdeling zijn wij per direct op zoek naar een creatieve online content marketeer (stagiair) – m/v!

  Lees meer

Delen:              

28 01 2019

Heideroosjes breekt de Melkweg af

Afgelopen weekend was het zover: de terugkeer van de Heideroosjes! Het is dit jaar precies dertig jaar geleden dat de punkrockband werd opgericht. Bekijk hier een impressie van de show in de Melkweg:

  Lees meer

Delen:              

23 01 2019

Agents After All op Eurosonic Noorderslag 2019

Afgelopen weekend vond muziekconferentie en showcase festival Eurosonic Noorderslag plaats in Groningen. En ook dit jaar waren alle vier de dagen hier allerlei AAA artiesten te vinden. Hieronder een terugblik op ESNS 2019!

  Lees meer

Delen:              

17 01 2019

RONDÉ kondigt clubtour aan

RONDÉ heeft vandaag een nieuwe clubtour aangekondigd. In mei geeft de band acht shows in ondermeer Haarlem, Nijmegen en Maastricht. De tour staat in het teken van het nieuwe album ‘Flourish’ welke op 8 maart verschijnt.

  Lees meer

Delen:              

17 01 2019

Agents After All x Eurosonic Noorderslag

Het is weer tijd voor Eurosonic Noorderslag! Allerlei AAA-acts spelen deze week in de binnenstad van Groningen of in de Oosterpoort. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer

Delen:              

10 01 2019

Gregory Porter 6 juli op Royal Park Live

Gregory Porter geeft zaterdag 6 juli een concert op Royal Park Live. De Amerikaanse Grammy-Award winnaar speelt met zijn band zijn grootste hits. Het concert op Paleis Soestdijk in Baarn gaat op maandag 14 januari om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl

  Lees meer

Delen: