13 11 2018

Nieuw bij AAA: Brides of Lucifer

Brides Of Lucifer brengt een eerbetoon aan de metalscène en betreedt met een vlammende showde concertpodia. De combinatie van een vrouwelijk koor met de brute kracht van gitaarriffs en drums brengt iconische metal- en hardrockcovers tot een adembenemend hoogtepunt.

  Lees meer

Delen:              

07 11 2018

Benny Sings – ‘Passionfruit’

Benny Sings heeft zijn nieuwe single ‘Passionfruit’ uitgebracht! In de Benelux word de single uitgebracht via AAA Label Services, wereldwijd word de track uitgebracht bij het grote Amerikaanse label ‘Stones Throw Records’.

  Lees meer

Delen:              

26 10 2018

Causes op Tour

Causes trekt het land in! De band speelt dit najaar in 7 steden tijdens een gezamenlijke clubtour.

  Lees meer

Delen:              

22 10 2018

Rob Dekay – ‘Vol Van Elkaar’

Agents After All en Modestus slaan de handen ineen voor de begeleiding van de muzikale carrière en de boekingen van singer-songwriter Rob Dekay. De zanger bracht onlangs zijn nieuwste single ‘Vol Van Elkaar‘ uit, en werkt momenteel volop aan nieuw materiaal om opvolging aan zijn laatste single te geven.

 

  Lees meer

Delen:              

14 10 2018

EB: AAA groeit in de breedte

Agents After All groeit gestaag en op natuurlijke wijze verder tot hét fullservicebureau voor Nederlandse artiesten van uiteenlopend pluimage. 

  Lees meer

Delen:              

12 10 2018

RONDÉ presenteert nieuw album in TivoliVredenburg

RONDÉ presenteert op 7 maart 2019 hun nieuwe album in TivoliVredenburg Utrecht. Vanaf 8 maart 2019 is de plaat overal te beluisteren en te verkrijgen. Dit maakte de band vanochtend bekend op NPO Radio 2 in het programma Jan-Willem Start Op. De kaartverkoop voor de releaseshow start zaterdag 13 oktober om 10:00 uur.

  Lees meer

Delen:              

05 10 2018

Freek Vonk zoekt assistent voor zijn liveshows

Dr. Freek Vonk is op zoek naar een assistent voor zijn nieuwe show “In het Hol van de Leeuw” die tijdens de kerstvakantie gaat plaatsvinden. Welke jonge bioloog in de dop durft en is beschikbaar op 27 of 28 december om Freek Vonk op het podium van AFAS Live te assisteren?

  Lees meer

Delen: